2014. november 7., péntek

Dzson Vucsi (전우치 - Jeon Woo Chi)
24. rész felirat

Elkészült a sorozat 24., befejező részének felirata.

Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.


Viszontlátásra!

8 megjegyzés:

  1. Most mit mondjak? Az, hogy köszönöm, stb. már túl elcsépelt! Itt az advent, ez nekem nagyon fontos. Úgyhogy megígérem, hogy egészen karácsonyig minden áldott adventi gyertyagyujtáskor megköszönöm az Illetékesnek, hogy ilyen sok szép ajándékot (időt, fáradságot, figyelmességet) pazarolsz ránk, illetve pazarol ránk általad Ő. Azért persze köszönöm is! Szeretettel: Rosarium

    VálaszTörlés
  2. Szia sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a befejező 24.rész feliratát.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a sorozat fordítását

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó volt, az utolsó rész is nagyon tetszett, sokkal jobban, mint amire befejezésként számítottam. S azok a csodálatos havas felvételek, egyszerűen gyönyörű. A fordítás most is nagyszerű volt, élveztem a szöveget.
    De jó, hogy veled maradhatunk a jövőben is.
    Üdv:szildor

    VálaszTörlés
  5. "Viszontlátásra!" - ez nekünk szólt? De akkor mikor? Már úgy megszoktuk, hogy benézünk Hozzád! Te is szoktál erre járni? Viszontlátásra! Szeretettel: Rosarium

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartás, már elkezdtem a Chun Chu-t! :)
      Csak előbb megkíséreltem egy másik filmet lefordítani, de olyan agyhalál volt az angol szöveg, hogy Tarzan hozzá képest Shakespeare. Feladtam.
      Úgyhogy jön az Empress Chun Chu, ahogy a közönség is megszavazta.

      Törlés
  6. Nagyon köszönöm az utolsó rész feliratát is. Ezt a sorozatot is nagyon színvonalasan fordítottad le, ami külön élvezetet nyújt az amúgy is szuper filmhez.
    blazsekeva

    VálaszTörlés
  7. Szia sipizolix ! ! ! Hála annak a magasnak,( persze rád gondoltam )hogy ennek a sorozatnak is lesz magyar felirata,annyi hánya vetett sorozat lóg a levegőben,de egy biztos pontunk van személyedben,amit nem tudunk elégszer meg hálálni (meg köszönni ),Köszönjűk,hogy vagy nekünk és még nagyon de nagyon sokáig,élvezzük a munkádat.

    VálaszTörlés