DóRéMiFáSzóLaTiDó
(도레미파솔라시도 - Do Re Mi Fa So La Si Do)


A gimis Dzsang Von egy vidámparkban dolgozik, rajzfilmes sárkánynak öltözve. Egy napon egy srác a barátaival megfordítja rajta a sárkányfejet, azt okozva ezzel, hogy a lány hanyatt esik. Hamarosan megtalálja az elkövetőt és a fejére borít egy pohár üdítőt.

Pár nappal később, mikor Dzsang Von épp a testvérét püföli a teraszon, a szomszéd ház teraszán meglátja az újonnan beköltözött családot, s tagjai közt a csintalan fiút. A neve Ün Gju, népszerű a középiskolások között, a "Dórémifászólátidó" együttes frontembere.

Szerelem, csalódás, ármánykodás, a múlt rémárnyai, minden előkerül ebben a történetben, ami egy tragédiám keresztül jut el a végkifejletig.

További információk a filmről és a plakát forrása az AsianWiki oldal, ide kattintva tekinthető meg.

Magyar felirat: itt.10 megjegyzés:

 1. Szia Sipizolix ...Köszönöm a feliratot nagyszerű volt a film története és a végére jó kis csavart írtak bele ...Zsuzsianyu

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépen köszönöm, kíváncsian várom, h milyen lesz :D :D

  VálaszTörlés
 3. köszi a feliratot :)

  VálaszTörlés
 4. Jaj de jó kis film, nagyon szépen köszönöm a feliratot!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm, kedves film volt! A főszereplő srác valóban nagyon tehetséges. Szinte felismerhetetlen,hogy ő játszott a Beethoven vírusban is. Itt sokkal fiatalabbnak hatott, pedig ugyanabban az évben forgatták, ha jól értem.

  VálaszTörlés
 6. Szia. Én teljesen új vagyok ilyen dolgokban de annyira meg akarok nézni ezt a filmet mert nagyon sokan dicsérik csak nem tudom honnan miképp tölthetném le a filmet, kérhetnék egy kis segítséget-tanácsot? Előre is köszi a válaszod. Egyébként nagyon tetszik az oldal :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   A legegyszerűbben úgy juthatsz hozzá, ha regisztrálsz a www.asiatorrents.me oldalon és ott keresgélsz. A keleti alkotások igen negy hányada megtalálható ott.

   Törlés
 7. Köszönet a film fordításáért és a feliratért

  VálaszTörlés