Cunami (해운대 - Haeundae, Tidal Wave)A Koreai félsziget Dél-keleti részén fekszik Puszan nemzetközileg ismert városa. A népszerű üdülőövezet, a keleti parton fekvő Heundé évente milliókat vonz strandjaira. Mansik (Sol Kyung-Gu), a heundéi halász, évekkel korábban elveszíti egyik társát egy cunami során. Soha többé nem ment ki a tengerre. Most csak egy egyszerű ramen kifőzdét vezet, és arra készül, megkéri régi narátnője, Jonhi (Ha Ji-Won) kezét. E hétköznapi események alatt, egy geológus professzor felfedezi, hogy a Keleti tengeren hasonló jelenségek zajlanak, mint 2004-ben az Indiai óceánon keletkezett cunamit megelőzően. A katasztrófavédelem nem hiszi el, hogy Koreát cunami fenyegetheti. Mikor a japán Tszusima sziget felől elindul a szökőár Heundé felé, csak percek maradnak a cselekvésre.

További információk a filmrő és a kép forrása: AsianWiki

A film letöltése: itt.

Magyar felirat: itt

A magyar felirat az OpenSubtitles oldalon található, Arigon nevű felhasználó által írt angol felirat alapján készült.

5 megjegyzés:

 1. Kedves Sipizolix!
  Letöltöttem a Cunami filmet, de sajnos a megadott linken nincs hang. Már kétszer próbáltam, nem tudom, mi lehet a baj. Tudnál segíteni?

  VálaszTörlés
 2. A feliratot nem lehet ott letölteni ahol ,a Ki császárnét és csak torenten lehet a filmet letölteni kérlek segítsél köszönöm !

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a feliratot és a film letöltési linkjét.

  VálaszTörlés
 4. Sajnos az AvistaZ-én nem található, máshol esetleg tudtok valamilyen helyet, ahol a film letölthető. Köszönettel: Éva

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, fent van az Avistazon, több példányban is. A felirat ehhez készült:

   https://avistaz.to/torrent/2895-tidal-wave-aka-haeundae-2009

   Törlés