Mr. Idol
(Mr. 아이돌)


Gudzsu (Park Ye-Jin) zenei igazgató három évvel ezelőtt elhagyta Dél-Koreát, a Mr. Children popegyüttes énekesének halála után. Most tér vissza Koreába.
A repülőtéren elveszti a bőröndjét. A bőröndöt Júdzsin (Ji Hyun-Woo), az idegenvezető vitte el, tévedésből.
Gudzsunak állást kínál Himun (Kim Su-Ro), a Star Music ügynökség igazgatója. Ő visszautasítja az ajánlatot és inkább megkeresi a Mr. Chilkdren  réggi tagjait, hogy megreformálja a csapatot.
Hjuni, Dzsió és Ricky újra összeállnak, de szükségük van egy vezető énekesre. Gudzsu egy nyilvános meghallgatást rendez, hogy megtalálja az együttes új vezető énekesét.
Eközben Gudzsu felhívja a bőröndjében hagyott mobiltelefonját és beszél az idegenvezető Júdzsinnal. Megállapodnak, hogy Gudzsu hol és mikor veheti át a bőröndöt. Júdzsin régen egy bandában játszott, amit a Star Music ügynökség futtatott, de később ejtették őket.
Júdzsin most több részmunkaidős állásból tartja el magát, éjszakánként egy bárban zenél. A bár tulajdonosa szól az együttesnek, hogy vegyenek rész a Gudzsu által tartott meghallgatáson.
A meghallgatáson Júdzsin és Gudzsu egyaránt meglepődnek, hogy újra találkoztak. A zenekar bemutatkozik, de Gudzsu külön is szeretné hallani Júdzsint. Ő ezt visszautasítja és otthagyja a meghallgatást.
Még ugyanaznap Júdzsin együttese átértékeli a helyzetét, úgy döntenek, hogy nincs remény további karriert építeni és a feloszlás mellett döntenek.
Gudzsu ugyanakkor nem mond le Júdzsinról, egész nap a nyomában van, hátha meg tudja győzni, hogy álljon a Mr. Children élére...

A film letölthető innen.

Angol felirat: Lee Jee-heng & Kim Jae-min

A magyar felirat itt.


A kép és az információ forrása az AsianWiki.


5 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen a film forditását! F.ági

  VálaszTörlés
 2. Szintén hálás köszönet a feliratért! :) rejuci

  VálaszTörlés
 3. Kicsit megrenditő, de jó film. Az idolság árnyoldala. Köszönöm, hogy leforditottad.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen a feliratot! :)

  VálaszTörlés