A főszakács 2: Kimcsi csata
(식객 : 김치전쟁 - Le Grand Chef 2: Kimchi Battle)A történet azzal kezdődik, hogy Korea miniszterelnöke látogatást tesz a japán minszterelnöknél, ahol egy vacsora során vitába keverednek, hogy a kimcsi koreai, vagy japán eredetű étel.

A koreai miniszterelnök hazaérkezve elhatározza, hogy a kimcsit megismerteti az egész világgal. E a cél szolgálatában nagyszabású kimcsikészítő versenyt rendeznek. A versenyre benevez Dzsangün, a hölgy aki a japán nagykövetség főszakácsa volt és mostohatestvére, Szungcsan, a mozgó zöldségárus is.

A film, az első részhez hasonlóan, képregényadaptáció. Szungcsan és a barátnője, bár más színészek személyesítik meg őket és a hátterük is más kissé, visszatérő karakterek.

Az izgalmas verseny mellett nem marad el a különféle emberi sorsok bemutatása sem, ami nélkül egy koreai dráma nem lenne az, ami.

További információ: AsianWiki

A kép forrása AsiaTorrent,  a film letöltése itt.

A magyar felirat letöltése itt.

5 megjegyzés:

 1. Köszönöm a fordítást. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon köszönöm a fordítást és a munkátokat!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon köszönöm ennek a filmnek is a fordítását! Sikerült jól megéheznem, miközben néztem már megint. :)) Most vettem észre a Kimchi receptes oldalt is, egyszer majd én is kipróbálom.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen a feliratot! :) (Juci)

  VálaszTörlés