2017. október 5., csütörtök

A név kötelez (명불허전 - Deserving of the Name)
16. rész felirat


Elkészült a sorozat 16., befejező részének felirata. Letölthető innen, vagy a sorozathoz tartozó lapról, a jobb oldali menüből megnyitva.

7 megjegyzés:

  1. Kedves Sipizolix! Köszönöm szépen a sorozat gyors, pontos és remek fordítását, mint eddig minden fordításodnál megszoktunk,kaptunk, óriási dolog, hogy nem kell izgulni a befejezés miatt, benned meg lehet bízni, így teljes figyelemmel lehet a filmre koncentrálni.
    Fantasztikus vagy és nagyszerű sorozatot választottál. :))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Sipizolix!
    Nagyon szépen köszönöm az egész sorozat fordítását és feliratát ! Remek volt veled haladni a sorozatnézésben :D


    VálaszTörlés
  3. Kedves Sipizolix! Csak bele akartam nézni a sorozatodba és egyszerűen 2 napig odakötött a géphez. Nem tudtam abbahagyni, míg végig nem néztem. Számomra ez a többször nézhetős kategóriába fog tartozni. Köszönöm a fáradozásaidat.♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen ennek nagyszerű sorozat fordítását !

    VálaszTörlés
  5. Kedves Sipizolix! Hálásan köszönöm, hogy magyarul nézhettem ezt a sorozatot. Nekem eddig ez volt az egyik legjobb sorozat az évben. És külön örülök, hogy most nem rontották el a végét sem. A két főszereplő telitalálat volt. De mindez semmit nem számítana, ha te nem töltöttél volna annyi időt a fordításával.
    Mégegyszer köszönöm és a következő sorozatodnál is veled tartok.
    Üdv. Mónika

    VálaszTörlés
  6. Kedves Sipizolix ! ! !

    Hálásan köszönöm a sorozat választását és annak feliratait.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Sipizolix ! ! !

    Nem tudom a jővőbeni terveded,de szeretnék a figyelmedben ajánlani egy történelmi sorozatot.A sori cime,(Jeong Do Jon ).Ha érdemesnek találod a fordítását,szivesen veném.Elöre is köszönöm bármilyen döntésed lesz.Szép napot és kellemes pihenést.

    VálaszTörlés