2015. június 5., péntek

A Vaskirálynő - (천추태후 - The Iron Empress - Empress Cheon Chu)
41. rész felirat

Elkészült a sorozat 41. részének felirata.

Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.


Már kezdtem unatkozni.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Sipizolix, csak benéztem, hogy hol tartasz a 41. résszel és kész feliratot találtam, amit nagyon szépen köszönök. Látom, a következőt is elkezdted, hihetetlenül nagy a munkabírásod.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm a 41. részt. Egyébként, ami a következőket illeti: semmi közünk hozzá, persze, hogy azt csinálsz, amit akarsz. Mi csak hálásak lehetünk érte! Bár ez azért még odébb van, bármennyire "termelékeny" is vagy. (Ha engem kérdezne valaki, jó hosszú sorozatra szavaznék, lehetőleg történelmire persze. És azért hosszúra gondoltam, mert olyan megbízható vagy, és nem állsz meg vele félúton. De ez csak amolyan vágyakozás.) Azért megértem Gizuska vágyát is, mert letölteni már egyre nehezebb a gépről, még a torrent a legegyszerűbb, már ha fel van töltve, és ha van az embernek elég helye a nyaraltatásra, míg visszatöltődik... De hát ez csak akkor jöhet szóba, ha már eldöntöttél valamit. Addig is, örüljünk annak, ami van, még egyszer köszönöm! Rosarium

    VálaszTörlés
  3. Szia sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a 41.rész feliratát.Kedves Rosarium,igazat kell,hogy adjak neked,van egy fiunk akit mindannyian szeretünk és ez által tisztelünk is,és persze mind annyiunk kívánságát teljesíti,olyan ő mint egy mikulás,amit hálával és nagy nagy köszönettel köszönünk.

    VálaszTörlés