2015. április 25., szombat

A Vaskirálynő - (천추태후 - The Iron Empress - Empress Cheon Chu)
34. rész felirat

Elkészült a sorozat 34. részének felirata.


Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.


Segítek neked.

5 megjegyzés:

  1. Nem sikerült letöltenem a filmet, pedig vagy hússzor nekimentem. Illetve letöltöttem négyszer is olyant, amelyiken be van égetve az angol felirat. Majd holnap is próbálkozom, de ma az egész napomat erre áldoztam, és hát más teendőm is lenne... De így is köszönöm a Te munkád! Szeretettel: Rosarium

    VálaszTörlés
  2. Szia sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a 34.rész feliratát.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a 34.rész feliratát!

    VálaszTörlés
  4. Rosarium!
    én nem értek a számítógéphez, de a vőm megcsinálta hogy egy fekete valami letakarja a beégetett szöveget, és ezen jelenik meg a felirat.
    Valami olyasmire emlékszem, hogy elindítva a film, majd az eszközök lenyitva, és ott kotort valamit.... ezt egyszer kellett beállítani és minden ráégetett filmnél alkalmazza a sz.gép. Ezt majd elmagyarázza Neked valaki aki még ért is a sz.géphez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Gizuska! Lehet, hogy valami ebből hatott már rám is, mert egyes helyeken láttam ezt a fekete téglalapot! De mivel nem tudtam, mi ez, így nem is jegyeztem meg, hogy hol. Épp ma várok valakit, aki hátha megmagyarázza... Szeretettel: Rosarium (Egyébként sikerült végre a Sipizolixtól ajánlottat is letölteni, meg a többit is, úgyhogy most tobzódom a 34. részekben!)

      Törlés