2014. szeptember 30., kedd

Dzson Vucsi (전우치 - Jeon Woo Chi)
12. rész felirat

Elkészült a sorozat 12. részének felirata.

Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.


Üssétek le a fejét!

5 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a 12. rész fordítását.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Sipizolix, köszönöm szépen a 12. feliratot.
    Ismét ki kell mondanom, hogy teljesen 'le vagyok nyűgözve' az állandó friss tájékoztatástól, a fordítás gyorsaságától illetve mindentől, és nagy öröm, hogy magyarul is élvezhető ez a sorozat. :) :)
    Üdv:szildor

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm az új feliratot! Majdnem rávett, hogy megnézzem, de erőt vettem magamon, hisz még az előzőeket sem néztem meg rendesen... Hiába, mostanában nincs időm - de majd aztán! Alig várom!

    VálaszTörlés
  4. Szia sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a 12.rész feliratát

    VálaszTörlés
  5. Hú, de demokratikus vagy! Persze, gyorsan szavaztam, azt sem tudom, melyikre, mert mindkettő jó lenne, sőt még akadna néhány. Pl. az Insoo királynő... De úgy vélem, hogy igazság szerint az aránylag rövidebbet lenne jó előbbre venni, hogy még ebben a rövid emberi életben a végére lehessen érni... De hát Te tudod! (Annak viszont a helyedben kifejezetten örülnék, hogy hagytad szegény Etelkára a Secret Door-t, mert azt a katyvaszt! Hát még csak az első jelent meg, és már úgy érzem, hogy maga a katasztrófa! Nem tudok rájönni, hogy csak én vagyok szenilis, más megérti, vagy talán ez valami direkt paródia, vagy mégis mi? Újra meg fogom nézni, hátha tegnap túl fáradt voltam. Olyan volt, mint valami rémálom, állandóan vártam, hogy kiderül: ki álmodja és mikor ébred fel? Ha majd rájövök a nyitjára, megírom, mert nem akarok igazságtalan lenni!) Addig is: sok kitartást!

    VálaszTörlés