2014. augusztus 25., hétfő

A király leánya, Szu Bekhjang (King's Daughter, Soo Baek Hyang) 106. rész felirat

Elkészült a sorozat 106. részének felirata.

Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.


A Kegyelem tánca

4 megjegyzés:

  1. Szia kedves sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a 106.rész feliratát. sipizolix szerintem neked varázspálcád van és ez nekünk rajongóidnak,szerencse,öröm és vigasság,köszönöm neked,magam és családom nevében.Még csak annyit,hogy sosem kopjon el !

    VálaszTörlés
  2. Kedves Sipizolix! Eddig is teljesen lenyűgözött a magadnak kiosztott fordítási sebességed és a naponta hozott feliratok, szóhoz sem tudok jutni, hogy mi történik itt, ilyen még sosem fordult elő senkinél, hogy ennyi felirat kerüljön fel, szinte egyszerre, és naponta több.
    Próbálnám megköszönni, de lehetetlen, mert már a hála és köszönet kevés ahhoz, amit megteszel mindnyájunkért.
    Izgalommal várom a 105-106. rész történéseit, és a továbbiakat, már csak Szolnan titka maradt meg, kiváncsi vagyok milyen magyarázata lesz a kiléte eltitkolására (nyilván meglesz az oka, de mégiscsak becsapta a környezetét, ha nem is volt egyedül vele), azt hittem, hogy hamarabb ki fog derülni, de akkor a nézői türelmetlenség lerövidítette volna a sorozatot, amit senki nem kívánt volna, így is sajnálom, hogy most már a kevés hátralévő résszel végérvényesen vége lesz.
    Nagyon tetszett, nagyon jó volt.
    Üdv:szildor

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! (Már Te magad is türelmetlen vagy?) Na jó, de ha vége, mi lesz velünk? Második kötet nincs?

    VálaszTörlés
  4. Kedves Zolix!Csatlakozom az előttem szólókhoz.Fantasztikus vagy,ezzel a rengeteg munkával, nekünk mennyi-mennyi örömet szereztél!Köszönöm szépen.Izgatottan és szomorúan várom a végét .Paggy

    VálaszTörlés