2014. augusztus 20., szerda

A király leánya, Szu Bekhjang (King's Daughter, Soo Baek Hyang)
99. rész felirat

Elkészült a sorozat 99. részének felirata.

Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.


 Látlak ám!

6 megjegyzés:

  1. Milyen jó, ha az ember mégis idenéz még az "este" előtt... Gondoltam: állami ünnep van, szóval hátha... És richtig! Köszönöm szépen

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a 99. rész feliratát!
    Bár már sokan és sokszor írták, de úgy érzem muszáj ismét hangot adni így a 100. rész körül annak a kitartásnak, gyorsaságnak, ami jellemez téged sipizolix hibátlan felirataiddal.
    Mostanra már majdnem minden titokról lehullott a lepel, bár főhőseinknél még nem derült ki minden, Szolnan, Dzsinmu és a Koronaherceg körül még van bizonytalan tényező, de még 9 rész hátravan (jaj de kár, hogy vége lesz, nagyon jóra sikeredett ez a sorozat.
    Minden szereplő dícsérete mellett szeretném még a Koronaherceget/Jo Hyun Jae-t említeni, szeretni való karakter, és legyünk őszínték, nagyon jól áll neki a hercegi, királyi külső, nem az első ilyen szerepe volt már.
    Kiváncsian várom a végét, s gondolom, megkapjuk a választ a sorozat nyitójelenetére is.
    Sipizolix hálás köszönet ezért a nagy munkáért :))

    VálaszTörlés
  3. Bocsánat lemaradt üdv: szildor

    VálaszTörlés
  4. Milyen kár, hogy "gödrösarcú"-nak nincs neve, könnyebb lenne emlegetni... Szóval kíváncsi vagyok, lesz-e következménye a leskelődésének és kíváncsiskodásának? Hol és mikor, ki előtt kottyantja el a tetoválás tényét? Ahogyan azt is ő kotyogta ki, hogy Dzsinmu a barátja volt Kucsonnak és nem az ellensége... Meg a kikötözött fehér szalagokról is ő beszélt... Hát... Vannak még titkok és fordulatok...

    VálaszTörlés
  5. A kisfiú most csöndbe fog maradni. Egy kép miatt fog mindenre fény derülni.

    VálaszTörlés
  6. Szia kedves sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a 99.rész feliratát.

    VálaszTörlés