2014. február 16., vasárnap

Felirat: Influenza (감기 - The flu)

 
Azt mondták a hírekben, nyakunkon az influenza járvány.
Hadd jöjjön, mi nem félünk!
Inkább készítünk hozzá feliratot.

További információk a filmről, letöltés és felirat a filmhez tartozó lapon, innen, vagy a jobb oldali menüből megnyitva.

6 megjegyzés:

  1. Szia sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a filmet és feliratát.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást! :-D

    VálaszTörlés
  3. Kedves Sipizolix! Az AT-ről letölthető kisebb felbontású filmet (The.Flu.2013.BRRip.XviD.AC3-RARBG) sem a gépen, sem a tévén nem tudom lejátszani. Mindkét esetben az "audio fájl nem támogatott" feliratot írja ki a készülék. Magyarán a film és a felirat látható, de nincs hang. Van valami ötleted, mit kellene átállítani, vagy csak a nagyobb felbontású a megoldás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mikaz! Megnéztem, és amint a nevében is feltüntették, AC3 kódolású hangcsatorna van a filmen. Az ehhez szükséges dekódoló úgy tűnik,nincs nálad telepítve. Nem tudom milyen lejátszót használsz, de a gépen javaslom a VLC, vagy a GOM Player telepítését. Ezek ugyanis szinte minden kép- és hangformátumhoz hoznak magukkal dekódoló megoldást.
      Üdv, sipizolix

      Törlés
  4. Kedves Sipizolix! Szinte mindent VLC-vel nézek, de ez sem ismeri fel. Viszont találtam egy nem AT-ről letölthető filmet, amihez jó a feliratod időzítése. A nagyobb felbontású film feliratát próbáltam hozzá. Ajánlom a letöltési helyet azoknak,akik szintén nem akarnak 5,5 GB-ot feláldozni az AT-ről.
    http://kickass.to/flu-2013-720p-bluray-dts-x264-silvertorrenthd-t8498854.html
    Köszönöm a feliratot, a film izgalmasnak ígérkezik!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Sipizolix! Jó film volt, köszönöm a forditást! F.ági

    VálaszTörlés