2013. november 17., vasárnap

Mr. Idol (Mr. 아이돌) - felirat

Amíg várjuk az Empress Ki következő részét, hogy jól teljen az idő, készítettem magyar feliratot a Mr. Idol című zenés filmhez.


Bevallom, nem vagyok valami nagy popzene rajongó, de ebben a filmben szerintem nagyon jó zenék vannak.

A történet nem túl bonyolult, de kedves mese, egy balsorsú zenei producerről és egy szintén nem túl szerencsés fiúkból verbuvált együttesről.
Van benne humor, zene, szenvedély, minden ami egy jó kis mozihoz kell.

Részletesebb leírás, letöltés és felirat a filmhez tartozó lapon találtahó, ami innen, vagy a jobb oldali menüből érhető el.

A felirat innen is letölthető.


6 megjegyzés:

  1. Kedves Sipizolix! Nekem tetszik a könnyűzenéjük, szerintem a film is szórakoztató lesz. Gondolom az AT-n megtalálom a filmet is. S természetesen köszönök minden feliratot, ezt és a Ki császárné folytatását is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az AT-n fent van, a film lapján be is linkeltem. :)

      Törlés
  2. El sem hiszem, hogy valaki lefordította ezt a filmet. Már nagyon régóta vártam rá. Köszönöm szépen!!!!! Egyébként nagyon szép történelmi sorozatokat választottál. Éppen a kerámikus leányzót nézem. Nagyon nem kedveltem eddig ezt a színésznőt, de ebben a sorozatban megszerettette magát velem. További jó munkát,és kitartást!!!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Cs K, a keramikus filmmel eddig vártam, mert én sem kedvelem a színésznőt. A téma viszont érdekelne. De most a Te üzeneteden felbuzdulva körülnéztem az AT-n . Nos a film két változata is teljesen letölthető aranytallérral. Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni, s butaság lenne lemondani a vélhetően nagyszerű szövegről is.
    Kedves Sipizolix! Gratulálok a 100 000-hez,s ismételten köszönöm a szép fordításokat és a gyors tempót!
    Fighting!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Sipizolix! Nagyon kellemes, szórakoztató film a Mr. Idol. A zenéje, főleg a "Nyári álom" nagyon szép. Főleg,hogy a lefordított szöveggel a dalok a film témájához is illeszkednek. A téma is nagyon időszerű, betekinthetünk a Hallyu világába. A szöveg számos komoly gondolatot közvetít: egy megfontolandó értékrend és a haszonszerzés gátlástalan világa ütközik itt is. Köszönöm, szórakoztató élmény volt!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a feliratot és a szép dalszövegeket!

    VálaszTörlés