2013. november 30., szombat

Ki császárné (기황후 - Empress Ki)
10. rész felirat

Elég rendes küzdelem volt, de megszületett.
Jó srácok ezek ott a DarkSmurfSubnál, de azért lehet érezni, hogy többen csinálnak egy angol feliratot és akad közöttük, akinek nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkoznia...

Mindettől függetlenül köszönet nekik, nélkülük még mindig várhatnánk.
De azért remélem, összeszedi magát Mr. (vagy Miss) Bannon! :)

Szóval, elkészült a sorozat 10. részének felirata.
Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm az eddigi részeket :D :D

    VálaszTörlés
  2. Szia sipizolix !!! Hálásan köszönöm a 10.rész feliratát.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a munkádat_:-)) Ildikó

    VálaszTörlés
  4. Kedves Sipizolix! Viszontagságos körülmények ellenére is hoztad a 10. részt, köszönöm szépen a feliratot: szildor

    VálaszTörlés
  5. Kedves Zolix!Nagyon,nagyon köszönöm a feliratokat.Most még gyűjtögetek,s ez lesz a karácsonyi maratonom.További jó munkát!Paggy

    VálaszTörlés
  6. Hálás köszönetem az újabb feliratért!!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Sipizolix!

    Nagyon szépen köszönöm az eddigi feliratokat! Imádom ezt a sorozatot, mindig alig várom a hétfőt-keddet, és szinte rossz belegondolni, hogy csak jövő tavasszal lesz vége... Úgy letudnám " darálni " 2-3 nap alatt.:))
    Még mindig nincs fent az ázsián a 10. rész angol felirata, én olyan büszke voltam Rád, hogy láttam csak a magyar zászlót, a 10. résznél!!! Igen Te megcsináltad, nézhetnek..ha-ha..:))
    Nálad úgy látom, nincs lehetetlen, én is megnéztem még múlthéten frissen koreaiul, de hát nem mindent értek még, így nagyon megörültem a Te magyar feliratodnak.
    Imádom a szereplő gárdát, igen csak jól ismert színészek, a főszereplő nő, a Hwang Jin Yi-ből ismerős leginkább, mert nagyon sokszor megnéztem már, de a Damo.ban is remekül alakított. A király, meg a híres Frozen Flower-ből..:) De a fiatal császárt is imádom, nagyon jól játszik, bírom a humorát, és a fő eunuch is igen csak népszerű színész, és még sorolhatnám...egyszerűen fantasztikusan jó a történet is, nem sablonos, érdekes, mindig iszonyatos cliffhangerrel zárnak, hogy meg esz a fene, a várakozástól...:))
    Köszönöm még egyszer, hogy megcsináltad a másik angol feliratból is, és ilyen jól, és gyorsan. További jó munkát kívánok, mindannyiunk örömére! Üdv: Éva

    VálaszTörlés
  8. Kedves Sipizolix!

    Gratulálok az eddigi fordításokhoz,csak így tovább!Főleg,hogy ilyen gyorsan dolgozol.Hálás köszönet és kitartás a további munkáidhoz!
    Üdv: Zsuzsanna741

    VálaszTörlés