2012. december 29., szombat

Beethoven Virus Special

A Beethoven Vírus című, nagyon ledves, szép, megható sorozathoz készült egy úgynevezett werkfilm is. Ez az egész sorozahoz hasonlóan, szép gondolatokat közvetít. Megismerkedhetünk az egyes karaktereket megszemélyesítő színészekkel, azzal, ahogyan ők látják a történetet, a saját szerepüket. Ajánlom mindenkinek megtekintésre.
Aki már látta sorozatot, annak azért, aki meg még nem látta... nos annak azért.
Utána biztosan meg fogja nézni az egészet...

Errefelé keresgéljen, akinek nincs meg.
Fordítottam hozzá magyar feliratot is, az innen tölthető le.

11 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a werkfilmet is. Remélem nem haragszol meg érte, így utólag, de kedves ismertetődet kivittem a a Jang Keun Suk fórumra a lányoknak is. Hálás vagyok neked a fordításért!
    Most nézem a sorozatot, ezt a végére hagyom csemegének! Ja! És köszönet a nejednek is! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha hasznos dolgot csinálhatok. Természetesen, vigyetek az oldalról bármit, bárhova, ahogy kedvetek tartja. Hiszen azért van.

      Törlés
  2. Köszönöm szépen, hogy megosztod velünk a fordításaid.
    dragonlance

    VálaszTörlés
  3. Kedves Sipizolix! Köszönöm a fordításokat, az önzetlenséget és az ajánlatokat,amit a filmekhez írsz! Most konkrétan a Beethoven Vírus Speciálnak örülök, hogy vihető. Kérdésem lenne, mert Te talán nem csinálnál gondot abból,hogy más megkezdett, de elhanyagolt sorozatával foglalkozzál. Olyan kár,hogy a Seo Dong Yo még mindig nincs lefordítva, s csak a hatodik részig jutott a lelkes fordító, de ennek már lassan fél éve. Nem lehetne esetleg...? BUÉK az egész családnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mikaz! A Seo Dong Yo c. filmet eddig nem ismertem, de a róla talált infók, képek és a szereplők alapján, azt hiszem érdekel a dolog. Egy csomó ismerős arc van ebben is. :)

      Törlés
  4. Köszönöm, hogy utána nézel, s esetleg foglalkozol vele! A zenéjét már évekkel ezelőtt letöltöttem, s olyan szép népdalfeldolgozás van benne, hogy azóta szeretném látni magyar felirattal. A szereplők és a rendező is ( Dong Yi, Jang Geum, Yi San, Horse Doctor rendezője) magukért beszélnek.
    Minden jót!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Zoli!

    WARRIOR BAEK DONG SOO sorozat utolsó 3 rész feliratát már nem teszi közzé a csapat, a szokott indokok miatt. :( 26. részig lefordították , amiért hála és köszönet jár nekik. A befejezést most már nem láthatja a sok rajongó, mert valaki kitette fájlmegosztóra feliratokat. Most mi a vétlenek büntetésben vagyunk. Nem lennél olyan jó, ha van egy kis időd - tudom abból van a legkevesebb, meg pénzből :) - nem karolnád fel ezt a sorozatot? "Csak" három részről lenne szó.
    üdvözlettel
    shilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK, megpróbáljuk, de időpontot nem merek ígérni... :)

      Törlés
  6. Előre is köszönöm a munkádat. Kész lesz amikor kész lesz, megnyugtató a tudat, hogy befejezed.
    üdv
    shilla

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a 19. rész fordítását, pont ma írtam az D-Adictra, hogy ennek a résznek nincs magyarja és íme itt rátaláltam. Köszönet!!!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a 19.rész fordítását ..

    VálaszTörlés