2014. június 25., szerda

A király leánya, Szu Bekhjang (King's Daughter, Soo Baek Hyang)
42. rész felirat

Elkészült a sorozat 42. részének felirata.

Letölthető innen, vagy a sorozat lapjáról, a jobb oldali menüből megnyitva.

6 megjegyzés:

  1. Szia,kedves sipizolix ! ! ! Hálásan köszönöm a 42.rész feliratát.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zolix!Köszönöm a 42.részt.Érdekesen ,apránként fénybe kerül egy-két valóság csepp.Szerintem nagyon jók a színészek.Elhitetik velem a történetet.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy ilyen következetesen napról-napra folytatod ezt a nagyon jó sorozatot és naponta örömöt okozol vele. Ha koreai filmet akarok nézni, ez az első.
    A mostani részben gyönyörű hercegnővé váltak mindketten. A herceg szemlátomást szerelembe esett. Jó érzés volt látni az örömét. onna

    VálaszTörlés
  4. Nem fért a "sárga" hozzászóló helyre az egész mondanivalóm a szavazással kapcsolatban, hát itt folytatom. Ugyanis nehéz. Mindegyik "karakter"-nek vannak szeretnivaló és ellenszenves vonásai, és főként még nem elég világos, hogy merre fognak fejlődni. Pl. Szolhi nagyravágyó ugyan, de vannak szeretnivaló tulajdonságai is. Dzsinmu, szegény, szánalmas, de fel-fel törnek benne a szeretetéhség és az ösztönös rokonszenv megnyilvánulásai - és valahogy a véletlen is ellene dolgozik. A fő hibás mégis az a miniszter, aki folyton uszítja. De szinte valamennyiükről elmondható, hogy a körülmények áldozatai, és hogy nem világos még a kibontakozás. De hát pont ez benne az izgalmas. Csak az kezdő kép izgat, hogy ki lehet az az ott heverő holttest, akit alighanem (?) Szolnan ölt meg - én Dzinmura tippelek - és akkor Szolnan testvérgyilkos? Hát izgalmas.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen a 42. rész feliratát.Kilógok a sorból,mert Szolhi " játéka" tetszik,nem a jelleme!!!!Paggy

    VálaszTörlés